Ronaldo: “Messi’yi değil kendimi düşünüyorum”
1 sayfadaki 1 sayfası
Ronaldo: “Messi’yi değil kendimi düşünüyorum”
Bu akşam Roma’da oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçının Messi’nin mi, yoksa Ronaldo’nun mu dünyanın en iyisi olduğu tartışmasına ışık tutması bekleniyor.
Ancak Crististiano Ronaldo bu önemli mücadele öncesi düzenlediği basın toplantısında, sadece kendi oyununa konsantre olduğunu belirtti.
Ronaldo açıklamalarında, “İnsanların benden ve Messi’den farklı şeyler yapmamızı beklediğini biliyorum. Ancak ben sadece maça odaklanmış durumdayım” dedi.
Finalde iyi oynamayı umduğunu belirten Portekizli yıldız sözlerini, “Saha, stat ve seyirciler muhteşem olacak. Bu maçı kazanmak istiyorum. Sanırım çok özel bir maç olacak” ifadelerini kullanarak bitirdi.
Ancak Crististiano Ronaldo bu önemli mücadele öncesi düzenlediği basın toplantısında, sadece kendi oyununa konsantre olduğunu belirtti.
Ronaldo açıklamalarında, “İnsanların benden ve Messi’den farklı şeyler yapmamızı beklediğini biliyorum. Ancak ben sadece maça odaklanmış durumdayım” dedi.
Finalde iyi oynamayı umduğunu belirten Portekizli yıldız sözlerini, “Saha, stat ve seyirciler muhteşem olacak. Bu maçı kazanmak istiyorum. Sanırım çok özel bir maç olacak” ifadelerini kullanarak bitirdi.
Similar topics
» “Iniesta-Messi , Kaka-Ronaldo'dan iyi”
» Messi'nin aklında G.Saray var
» C.Ronaldo: "Barcelona Haketmedi"
» Alves: "Messi, Kaka'dan iyi"
» Messi'nin aklında G.Saray var
» C.Ronaldo: "Barcelona Haketmedi"
» Alves: "Messi, Kaka'dan iyi"
1 sayfadaki 1 sayfası